luni, 31 mai 2010

PARCARE IN BUCURESTI....

Nu am mai scris de mult fratilor pe, deja batranul meu blog. Cred ca a si lacrimat saracu' ca nu am asternut nimic pe el! :-) Dar azi nu am mai rezistat! Am last orice treaba importanta deoparte si am revenit.
De ce? - o sa va intrebati... Pai, in primul rand imi era dor de...el... Apoi pentru ca un bun prieten, mi-a trimis un link pe facebook la niste poze postate de fratele lui... Tipa la mine in birou, din 5 in 5 minute daca am vazut link-ul si pozele ce duc la el... sipana la urma, ne mai suportand, am urmat instructiunile si iata ce am gasit:

Asa ceva nu mi-a mai fost dat ochilor sa vad! Cum s-a intamplat? Nu stiu. Am cateva supozitii:
1. Blonda la volan
2. Conducator fara carnet
3. Alt sofer fara carnet in dacia rosie parcata in spate
4. Prostie la superlativ
5. Razbunarea vreunui student/cursant/masterand/doctorand
6. Sofer cu idei in lipsa locurilor de parcare
7. Fan al circuitelor off-road....

Si asta nu oriunde ci chiar langa statuia de la UNAp (Universitatea Nationala de Aparare)!!!!!

Sunt curios a cui e masina! Din pacate nu sunt poze din timpul operatiunii de "salvare" :-)

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!