joi, 2 aprilie 2009

CUM PUTEAM CASTIGA ASEARA?

Echipa Romaniei? O gluma! Cica sunt cu moralul la pamant. Si cica domnul barbugiu nu vrea sa isi dea demisia. Unii se intreaba unde e Mircea cel nu foarte batran (Sandu). De ce nu pune piciorul in prag? Ce o fi vrut sa zica despre Corleone (un "mitica din tara miticilor") antrenorul de barbut cand i-a replicat acuzelor lui Mitica? Intrebari la care vom gasi raspuns candva.


Si pentru ca suntem suparati de neputinta echipei nationale, de modul cum trateaza problema "marele" selectioner, dar si Federatia, iata singurul mod in care ar fi castigat aseara echipa Romaniei:
Si asta nu e totul: stire bomba de dimineata: SPIR-ul il salda de acasa pe Jiji. La asa tara asa politie! Te ia cu japca. Cica dupa doua luni si-au dat seama ca Jiji a sechestrat si batut (prin mainile sale muschiuloase - Smarandescu & Co. -) pe niste hoti care ii furasera masina si pe care el a reusit sa ii gaseasca. Si asta pentru ca vajnica politie romana nu e in stare decat de vorbe si de actiuni ca cea de azi dimineata. Nu ca as fii un fan al oierului sau ca el e curat ca lacrima. Dar, cand vezi ca nu poti sa demonstrezi (DNA-ul) ca valiza cu pricina a avut scopul de mita, te inversunezi sa fabrici macar ceva. Ca politia nu isi face treaba stim. Dar ca are in cadrul ei si absolventi de IATC - regizori, scenaristi - nu stiam. Ca sistemul juridic e corupt - stiam. Dar, daca nu faci nimic in alte cazuri poate mai grave de coruptie, de ce te inversunezi atata pe acest "alt boier"? O singura explicatie ar exista: nu a dat ce trebuia, cand trebuia, cui trebuia!Si cu asta ... sa auzim de bine! Hai noroc!

Un comentariu:

Marius spunea...

Cun un gol mai mult decit adversarul ? Hai ca ma pitiresc si eu (a pitiri = a face scoala de antrenori de fotbal pentru nationala - definitie proprie)