vineri, 5 februarie 2010

Concediu de vis - un fel de urmare la: "El e singurul supravietuitor" - Bansko I

Nu am scris de mult pe blog! Viata asta asa de ... stransa nu mi-a permis. Si pe urma, am fost si in criza. De idei! La ce v-ati gandit? Hmmmm. .... Cand eram mic, si chisr si apoi, am auzit mereu: "bulgarii... HA! niste sarantoci... zarzavagii cu ceafa groasa... criminali... ataca turistii... fura masini, sau la drumul mare ca potera de alta data..." Prostii!!! In urmatoarele zile va voi demonstra contrariul. Sigur ca ... padure fara uscaturi nu exista. Dar ce au facut ei in statiunea Bansko arata ca sunt 10 clase peste noi (cel putin)! Si ca sunt mai destepti decat asa-zisii destepti din Romanaia care se cred super-jmecheri! Mai ales unul Copos care ne suge baniii in Poiana Brasov si in alte locuri, pe hoteluri, restaurante, transport pe cablu (mai ales) fara rusine!!!! Fara sa investeasca mare lucru si tinandu-ne in epoca de piatra. O sa vedeti in urmatoarele zile ca voi demonstra ca aici, la Bansko, in Bulgaria (anul trecut in decembrie am aflat de aceasta statiune abia si am venit la recomandarea unui coleg cu... strangere de inima...) este un coltisor de Austria.. sau Italia... sau... ma rog, alte locuri de pe batranul continent unde se poate practica schiul civilizat in concediu. Adica sa te bucuri si sa te relaxezi in concediu! Nu sa faci apoplexie de nervi!
Pentru inceput, si delectare iata cat de bine te poti simti, cat de bine poti sa fii informat pe unde sa o iei, sa schiezi... Ma rog e un filmulet de azi, pe care vi-l recomand asa, ca inceput. O sa urmeze si altele, si poze, si tot. Si o sa imi dati dreptate. Nu e reclama ieftina ala Copos si nici jecmaneala pe fata. Deci iata filmuletul:

Un comentariu:

Simona spunea...

Ce ma bucur ca incet, incet este descoperita aceasta superba statiune! Eu am vizitat-o in decembrie 2007 si..de atunci se numara in topul destinatiilor preferate:)